Etsimme työntekijöitä Helsinkiin

Masuunikuja 3 Helsinki | Tikkurilan Romu | Metallinkierrätys

Etsimme uudelle maaliskuussa avattavalle vastaanottoasemallemme Helsinkiin asiakaspalveluhenkisiä kierrätysasematyöntekijöitä.

Työtehtäväsi ovat vastaanotettavien metallikuormien punnitus ja luokittelutehtävät, uloslähtevien kuormien punnitustehtävät, sekä toimisto- ja asiakaspalvelutehtävät. Tehtäviisi kuuluu myös piha-alueen järjestyksestä ja ylläpidosta huolehtiminen. Eduksi katsotaan koneiden käyttötaito.

Pääasiallinen työnsuorituspaikkasi sijaitsee Helsingissä. Työ on kaksivuorotyötä ja työajat sijoittuvat klo 06.00-18.00 välille. Edellytämme sinulta perustason tietotekniikan taitoja, reipasta työtä pelkäämätöntä asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen monipuolisten työtehtävien parissa. Palkkaus sopimuksen mukaan kokemuksen ja osaamisen mukaisesti, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen alla olevan linkin kautta, ja kerro hakemuksessasi itsestäsi, sekä minkälaisia töitä olet tehnyt aikaisemmin.

https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/kierratysasematyontekijoitatoimistotyontekijoita/1423566